Miért vagyunk menők?

 • Impregnált tömör fa
 • Kedvező árak
 • Ingyenes kiszállítás

Hinta

Film, Send, Win! Készítsen videót és nyerjen 3x 87500 Ft! Csak 09.08.2021-ig

7 Item(s)

Set Descending Direction
per page

 • -18%

  JollyJim Air XXL

  9x9 cm-es szögletes hintagerendákból készült.

  Regular Price: 87 990,00 Ft

  Special Price 71 990,00 Ft

  Az ár 27% Áfá-t tartalmaz
 • -24%

  JollyJade Wave XXL

  Szögletes gerendákból mászókával és egyensúlyozóval

  Regular Price: 142 990,00 Ft

  Special Price 107 990,00 Ft

  Az ár 27% Áfá-t tartalmaz
 • -20%

  JollyJess Royal XXL

  Kétszemélyes hinta csúszdával és tetővel

  Regular Price: 207 499,00 Ft

  Special Price 165 990,00 Ft

  Az ár 27% Áfá-t tartalmaz
 • JollyJane Style XXL

  Letisztult hintaállvány 11x11 cm-es oszlopokkal

  Regular Price: 108 990,00 Ft

  Special Price 97 990,00 Ft

  Az ár 27% Áfá-t tartalmaz
 • JollyJack Star XXL

  Négyszögletes gerendákból készült hintaállvány emelvénnyel és csúszdával

  Regular Price: 144 990,00 Ft

  Special Price 129 990,00 Ft

  Az ár 27% Áfá-t tartalmaz
 • JollyJungle Wild XXL

  Kétszemélyes hinta mászókamodullal

  Regular Price: 118 990,00 Ft

  Special Price 106 990,00 Ft

  Az ár 27% Áfá-t tartalmaz
 • JollyJay Fast XXL

  Négyszögletes gerendákból készült hintaállvány emelvénnyel és csúszdával

  Regular Price: 191 990,00 Ft

  Special Price 171 990,00 Ft

  Az ár 27% Áfá-t tartalmaz

7 Item(s)

Set Descending Direction
per page

FATMOOSE fa gyerekhinták

Egy FATMOOSE fahintával leírhatatlan örömet okozhatsz a gyermekednek. Egy gyerekhinta remek lehetőség arra, hogy a gyerekek friss levegőn játsszanak és kihancúrozzák magukat a kertben a testvérekkel vagy a barátokkal. Az általunk gyártott hintaállványok és kerti játszóterek fejlesztése és gyártása során különös gondot fordítunk a magas színvonalra és a fenntartható minőségre, hogy a gyerekek biztonságát és a felhőtlen szórakozást ugyanolyan hosszú ideig biztosítsuk. A teljes gyártás szakemberek felügyelete mellett történik, és mielőtt a kerti hintát kiszállítjuk, természetesen gondos minőségellenőrzésen esik át. A hintaállványhoz használt fenyő vagy lucfenyő természetes és fenntartható termesztésből származik, és szabadtéren is különleges tartósság jellemzi. Az ebből a faanyagból készült oszlopok stabil állványként tartják a gyerekhintáinkat a kertben, ami alapfeltétel a gondtalan és biztonságos játszáshoz. A masszív hintagerenda két gyereket is könnyedén elbír, akik így kedvükre hintázhatnak a fahinta. A mellékelt összeszerelési útmutatónak köszönhetően bárki egyszerűen megbirkózik a „saját építésű hinta projekttel". Egy fából készült FATMOOSE gyerekhinta rendkívüli tartósságot garantál az éveken át tartó szórakozás biztosítása érdekében. A gyerekhintáinkhoz használt fát nagy nyomáson impregnáljuk. Ennek számos előnye van. A hintaállványod egy szempillantás alatt felépíthető és a használat előtt nem kell festeni vagy lakkozni. Az új hinta a kertben megbízhatóan kiállja az időjárás próbáját.

Hintaállvány minden kertbe

Egy önálló hintaállvány vagy egy csúszdás hintaállvány bármelyik kertbe remek választás. A nálunk kapható hintaállványok egyrészt jól néznek ki, másrészt a különböző modellek közül mindenki megtalálja a kertjébe illőt. Egy csúszdával vagy mászókával kombinált kétszemélyes hinta rengeteg lehetőséget kínál a gyerekeknek az ügyességük fejlesztésére és a barátokkal való aktív együttlétre. Ha sok hely van a kertben, és valaki még több teret kíván biztosítani a srácoknak a hancúrozáshoz, a rohangáláshoz és a játékhoz, akkor a hintát kibővítheti egy homokozóval is. A lehetőségek tárháza olyan végtelen, mint a gyerekek fantáziája!

A kertben felállított fa hinta életkortól függetlenül minden gyereknek változatos lehetőségeket nyújt a mozgásra. Öröm nézni, ahogy a csúszdával kiegészített hintaállványnál felmásznak az emelvényre, majd sugárzó arccal újra és újra lecsúsznak. Vagy ahogy a fából készült kétszemélyes hinta ülésein egymással versenyezve lendülnek a magasba. Ahhoz, hogy a hinta nyújtotta örömöket ne csak a nagyobb gyerekek, hanem a kisebbek is élvezhessék, csak a megfelelő kiegészítőre van szükség. Egy bébihintaülőke megfelelő a hinta tökéletes szórakozást nyújt a babáknak és a kisgyerekeknek, akik hintázás közben új perspektívából fedezhetik fel a világot. Amikor pedig nagyobbak lesznek, a testvérekkel vagy a barátokkal nagyokat hancúrozhatnak a csúszdával kombinált kétszemélyes hintán. A webáruházunkban minden család számára és kertmérethez kapható megfelelő összeállítás!

Saját építésű hinta – Bárki számára elérhető

Annak, aki egy FATMOOSE hintát saját kezűleg szeretne felépíteni, nem lesz nehéz dolga. Átgondolt kialakításuknak és minőségüknek köszönhetően a fa hintaállványaink nagyon gyorsan felállíthatók, amihez remek segítséget nyújt a hozzájuk mellékelt egyszerű és részletes összeszerelési útmutató. Annak érdekében, hogy a gyermekeid biztonságban és önfeledten játszhassanak a fa hintaállványra függesztett játékokkal, a kertben felállított hintát horgonyokkal kell rögzíteni. Még biztonságosabbá teheted a hinta környezetét, ha ütéscsillapító gumilapokat terítesz alá, amelyek egy huppanás esetén is puha földetérést biztosítanak. Egy fa kétszemélyes hintához nálunk könnyen megtalálod a srácok életkorának és a családi preferenciáknak megfelelő hintaülőkét. Az örökmozgó gyerekeknek biztosan nagy örömet szerez a hintaállványra függeszthető trapéz. És hogy a hintán egy baba is kacagva a levegőbe emelkedhessen, a FATMOOSE webáruházban többféle biztonságos bébihintamodell közül választhatsz. Aki szereti a változatosságot, az akár csúszdával vagy mászókával kombinált gyerekhintát is felállíthat az udvaron. Egy fából készült hintaállvány tökéletes kiegészítő a kertben, és hosszú évekig biztosítja az örömteli szórakozást.