Miért vagyunk menők?

  • Impregnált tömör fa
  • Kedvező árak
  • Ingyenes kiszállítás

Fizetési módok

Előre utalás

A fizetési adatainkat és a megrendelés további menetére vonatkozó tájékoztatást e-mailben kapod meg. A szállítási idő a fizetés kézhezvételét követően kezdődik.

Bankszámla:
Wickey GmbH
IBAN: DE78 3125 1220 1400 0925 14
BIC/SWIFT: WELADED1ERK

Kérjük, utalásnál feltétlenül add meg a rendelési számodat a közlemény mezőben.
Előre utalás


 

Hitelkártya

Fizess gyorsan, biztonságosan és kényelmesen hitelkártyával. A fizetési folyamat végén közvetlenül átirányítunk a hitelkártya-kibocsátó fizetési oldalára.
Kérjük, vedd figyelembe, hogy a tranzakció akár két munkanapot is igénybe vehet.

Figyelem: a kártyabirtokos és a megrendelő nevének azonosnak kell lennie.
Visa Mastercard American Express


 

PayPal

Fizess biztonságosan, gyorsan és kényelmesen PayPallal. A fizetési folyamat végén közvetlenül átirányítunk a PayPal oldalára.

Megjegyzés:A PayPal feltételei szerint a PayPal fizetésnél valutaátváltási díjak számolhatók fel.
PayPal


 

ApplePay

Fizess gyorsan és egyszerűen Apple-eszközöddel az Apple Payen keresztül: csak erősítsd meg a fizetést a Wallet alkalmazásban a Face ID vagy Touch ID segítségével a fizetéshez használt Apple készülékén. Kérjük, ellenőrizd, hogy a MacBookon történő fizetést előzetesen aktiváltad-e a Wallet alkalmazásban.
ApplePay

 

Figyelem!
Rendelésének összegét euróra váltjuk át. Hitelkártyával vagy Paypal útján történő fizetésnél az átváltás a napi árfolyamon történik. Rögzített árfolyam (350 Ft/€), ez eltérhet az aktuális átváltási árfolyamtól. Ha bármilyen kérdése van, kérjük lépjen velünk kapcsolatba.