Miért vagyunk menők?

  • Impregnált tömör fa
  • Kedvező árak
  • Ingyenes kiszállítás

Kapcsolat

Elérhetőség

A kapcsolatfelvételi űrlapon és klasszikus módon, telefonon.

Hétfőtől péntekig 9:00 és 12:00 óra között a következő telefonszámon ér el minket: +36 80 088 253
Kérjük, vegye figyelembe a forródrótunk nyitvatartását.

Német és angol nyelvű ügyfélszolgálat

Visszajelzés

Elégedett vagy javaslatai vannak számunkra? Tudassa velünk! Örömünkre szolgál, ha a TrustedShops és a Trustpilot oldalán értékelést, a Google-nál pedig visszajelzést hagy rólunk. Ha valami nem nyerte el a tetszését, kérjük, forduljon a kapcsolatfelvételi űrlapon keresztül az ügyfélszolgálatunkhoz. Munkatársaink mindent megtesznek, hogy megfelelő megoldást találjanak a problémára. Valódi rajongóként szeretné tapasztalatait másokkal is megosztani? Akkor ossza meg képeit vagy videóit az Instagramon a #fatmoosemoment hashtaggel, vagy küldje el a fényképeit/videóit a véleménye kíséretében az [email protected] e-mail-címre a weboldalunkhoz. Várjuk visszajelzését!

Azokat a vásárlókat, akiket már Európa-szerte boldoggá tettünk, és akik lefényképezték számunkra a kalandjaikat, a webáruházunk Inspiráció menüpontjában tekintheti meg. Merítsen inspirációt!

Blogger

Ön blogger, és szeretne velünk együttműködni? Ezt örömmel halljuk! Küldjön nekünk egy e-mailt a [email protected] e-mail címre. Ebben meséljen magáról, és vázolja a jövőbeni együttműködésre vonatkozó elképzeléseit. Ha már van saját médiaajánlata, melllékelje azt is. Így a jövőbeli együttműködés még zökkenőmentesebb lesz!

Nyereményjáték

Ehhez lájkoljon minket a Facebookon. Itt mindig értesülhet a nyereményjátékokról és a kedvezményes akciókról.